Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

13a trobada dels Punts de Voluntariat Local de Catalunya

El 27 de gener es va celebrar la 13a trobada dels Punts de Voluntariat Local de Catalunya, en la qual el Punt del Voluntariat de l'Ajuntament de Mataró hi va participar. En total hi van participar persones representats dels 29 punts de voluntariat de tot Catalunya.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) va posar en comú l’estratègia de coordinació a les xarxes socials amb l’objectiu principal de dinamitzar la comunicació digital entre els punts. Aquesta estratègia respon a les inquietuds detectades en les formacions que el passat mes de desembre el Departament va oferir als tècnics dels punts de voluntariat per a la millora de les seves competències en la comunicació digital.

També des de la DGACC es va explicar l’estat de la justificació del Contracte Programa pel que fa a les fitxes de voluntariat i els escenaris per aquest any, i per a la projecció de la fitxa i la seva evolució.

En l’espai de debat i treball compartit, el punts de voluntariat van exposar la seva situació i activitat actual i van reflexionar sobre l’encàrrec que van rebre per part del seu ens local en aquesta situació de pandèmia, i la seva missió i funció com a punt de voluntariat.  

El grup de treball entre punts de voluntariat dels ens locals i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) va néixer el 2014 arran de la demanda repetida de molts ens locals de disposar d’un espai compartit de coneixement i de treball en temes de voluntariat.