Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Ajornament de la VIII Mostra d’Entitats de Ciutat

A causa de la situació sobrevinguda per l’estat d’alarma pel Covid-19 l’Ajuntament de Mataró ha decidit suspendre la VIII Mostra d’Entitats que estava prevista pel dia 6 de juny de 2020. Atès que a hores d’ara no sabem quan es normalitzarà la situació per poder organitzar actes públics amb molta presència de persones, hem decidit ajornar la celebració de la Mostra fins al juny de 2021.

Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats agraïm a totes les entitats que us heu inscrit per participar-hi i us demanem poder seguir comptant amb la vostra voluntat de participar-hi l’any vinent. Treballem i treballarem amb l’objectiu de mostrar al conjunt de la ciutat les activitats que realitzeu des de les vostres entitats, sempre amb les màximes garanties de seguretat per a tothom.

La vida associativa de la nostra ciutat és molt dinàmica, i esperem poder celebrar la Mostra quan totes i tots puguem gaudir plenament d’una jornada de celebració conjunta. Afortunadament, Mataró gaudeix d’un teixit associatiu molt ric, amb més de 700 entitats registrades, una realitat que fa palesa la diversitat i el potencial de totes les associacions, clubs esportius, federacions, fundacions i cooperatives existents.

Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats posem en valor la gran tasca que realitzeu i us volem fer arribar un missatge d’agraïment profund per la vostra comprensió en aquests moments excepcionals.