Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Cerdanyola per la igualtat

Arriba «Cerdanyola per la igualtat», un esdeveniment organitzat des de l’Espai Gatassa, en col·laboració amb diferents entitats i ciutadania activa del barri de Cerdanyola, per reivindicar els drets de les dones.

 
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, i dins els actes programat a Mataró per aquest motiu, el proper dimecres 22 de març, a les 18,30 h, a la Plaça Illa Cristina tindrà lloc l’acte teatral CERDANYOLA PER LA IGUALTAT.
 
«Cerdanyola per la igualtat» és un esdeveniment organitzat des de l’Espai Gatassa, en col·laboració amb diferents entitats i ciutadania activa del barri de Cerdanyola, per reivindicar els drets de les dones a través d’una mostra teatral a l’aire lliure, que inclou la lectura de poemes en clau de dona i realització de balls.
 
Actualment, segueixen existint diferents eixos de discriminació i desigualtats vers les dones. Per poder combatre-ho, s’han de fer visibles les necessitats i les opressions de totes les dones, en tots els àmbits i en cada moment de la seva vida, reconeixent les seves veus, diversitat d’experiències i estratègies de resistència.