Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Convocatòria d'ajuts de 45.000 € per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme

Fundació Iluro i Bankia

La Fundació Iluro, amb la col·laboració d’altres entitats, canalitza ajuts a projectes socials destinats a la millora de la qualitat de vida de persones en risc d’exclusió social.

  • La ‘Convocatòria d’ajuts d’Acció Social 2021’ està dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin iniciatives socials orientades a fomentar l’ocupació i millorar la qualitat de vida de gent gran, persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social o afectades pel Covid-19 a la comarca del Maresme.
  • Els projectes, amb un ajut d’un import màxim de fins a 8.000 euros, poden presentar-se fins al pròxim 25 de març
  • Les bases de la convocatòria poden consultar-se en la web de Bankia En Acció i de la Fundació Iluro

Bankia i Fundació Iluro han posat en marxa per cinquè any consecutiu la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2021’, dotada amb 45.000 euros, per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme.

La convocatòria d’ajuts de Bankia i Fundació Iluro va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i els projectes de la qual estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural, així com la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social o afectats per les noves necessitats socials derivades del Covid-19.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de Bankia en acció on presentaran la seva sol·licitud en línia. La ‘Convocatòria d’Acció Social 2021’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes d’abril.

Des de l’inici de la col·laboració, Bankia i Fundació Iluro han posat en marxa cinc convocatòries d’ajuts. L’any 2020, es van secundar 12 projectes socials amb més de 800 beneficiaris a la comarca del Maresme.