Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Convocatòria de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible 2020

Bankia i Fundació Iluro llancen aquest mes de setembre la I Convocatòria de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible, amb l’objectiu de secundar amb 20.000 euros projectes mediambientals a la comarca del Maresme compromesos amb el desenvolupament sostenible i la conservació de la naturalesa.


La convocatòria, que estarà oberta a partir de l’1 de setembre i fins al 21 d’aquest mateix mes, va dirigida a donar suport a projectes que fomentin la conservació, el restabliment i l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, marins i d’aigua dolça; que ajudin a reduir i reciclar residus, especialment els plàstics; i que fomentin la innovació tecnològica encaminada a reduir o evitar el mal ambiental. Entre altres aspectes, es valorarà positivament l’impacte en la reducció de petjada de carboni.


Els ajuts seran destinats a entitats privades no lucratives, els estatuts de les quals recullin objectius de protecció de la naturalesa i el medi ambient a la comarca del Maresme.

 

Podeu obtenir més informació a través d’aquest enllaç: https://fundacioiluro.cat/ajuts-a-entitats/ajuts-en-collaboracio/medi-ambient-2020/