Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Convocatòria de subvencions de la Diputació a favor d’entitats sense finalitat de lucre 2021

Diputació de Barcelona

Des del 10 de març de 2021 al 26 d’abril de 2021 (ambdós inclosos) estarà oberta la convocatòria de subvencions a favor d’entitats sense finalitat de lucre de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, Gerència de Serveis de Benestar Social i Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Les subvencions volen fomentar projectes o activitats que tinguin com a objectius estratègics la cobertura de necessitats bàsiques, la inclusió social, la lluita contra la feminització de la pobresa i la pobresa infantil, el foment de les cures en la comunitat, la promoció de l’equitat de gènere, el foment de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, la prevenció i erradicació de les violències masclistes, la promoció de la igualtat de tracte i la no discriminació des d’un abordatge interseccional, el respecte a la diversitat cultural, el foment de la convivència i l’acció comunitària.


Es destinen a la convocatòria 2.390.654 €, dels quals 600.645 € correspon a projectes relacionats amb el programa de Cures a la Comunitat; 1.300.000 € al programa de Drets bàsics, cicle de vida i discapacitat i 490.000 € al programa d’Igualtat de gènere, interculturalitat i  convivència.

La convocatòria haurà de tramitar-se a través de la seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, a la web d'Igualtat i Ciutadania

El dijous 11 de març l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar presentarà el seu nou marc conceptual i estratègic a les entitats sense ànim de lucre de la província que treballen per la igualtat, la convivència, la salut, el consum i la cohesió social.

A la sessió es donarà a conèixer a les entitats i associacions el contingut d’aquesta orientació estratègica (que es pot descarregar aquí) i que guiarà les actuacions de les gerències d’Igualtat i Ciutadania, de Salut Pública i Consum, de Benestar Social i de Serveis residencials d’estades temporals i RESPIR durant el mandat per reforçar la cohesió social del territori a través de polítiques públiques innovadores, transformadores i que comptin amb la participació dels diferents actors implicats.

També s’explicaran els canvis que s’han introduït a la convocatòria del 2021 de subvencions per a entitats sense ànim de lucre, fruit de l’adequació al nou marc conceptual.

Per assistir a la sessió, que tindrà lloc entre les 18h i les 19.30h i que es retransmetrà a través de la plataforma Youtube, cal inscriure’s prèviament omplint el formulari FORMULARI.