Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Nou curs d’Iniciació al Voluntariat en línia i gratuït

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya impulsa vuit edicions del Curs d’Iniciació al Voluntariat en línia i gratuïtes.

La Generalitat de Catalunya ha iniciat el Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV), una formació bàsica com a porta d’entrada al món del voluntariat. L'objectiu de la formació és donar a conèixer la realitat i el sentit del voluntariat a les persones interessades que es volen incorporar a una entitat sense ànim de lucre, o que ho han fet fa poc.

El curs, que es realitza de forma asincrònica durant cinc setmanes, forma part del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat (PFAV), i consta de vuit edicions en línia i gratuïtes que s’inicien ara i acaben el mes de novembre, a través de l’Aula Virtual del PFAV.

Es tracta d’una aposta de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) per tal que qualsevol persona interessada en iniciar-se a l’acció voluntària tingui disponible aquesta formació per fer a distància des d’on vulgui i de forma totalment gratuïta.

Aquesta formació està adreçada a aquelles persones voluntàries que fa poc que han començat el seu voluntariat i a la ciutadania interessada a iniciar-se al voluntariat i que tingui 16 o més anys.
 
El 2022 va ser el primer any en què es va posar en marxa el format no presencial del Curs d'Iniciació al Voluntariat. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, arran la bona acollida que va tenir entre les persones assistents, posa en martxa ara una nova edició aquest 2023.
 
  Més informació                                             Formulari d'inscripció