Donem continuïtat a la "Cuina de Reaprofitament i sostenible"
Continua "Cuina de Reaprofitament i sostenible" com iniciativa que pretén apropar-nos a aprendre tècniques de cuina que minimitzin el malbaratament d'aliments i utilitzar productes orgànics promovent una cuina sostenible basat en la reducció de desaprofitaments alimentaris i en l'ús eficient dels recursos disponibles.
Per aquest motiu hem preparat diferents sessions de cuina de reaprofitament i saludable per a que tu decideixis en quines vols participar.
Començarem aquest setembre amb "Taller de Cuina Macrobiòtica" la qual es un tipus de dieta que es basa en la utilització d'aliments ecològics, de proximitat i equilibrats que estiguin en harmonia amb les necessitats del nostre cos a cada moment buscant l’equilibri dels aliments a través dels talls i les coccions.
En arribar octubre tots els dimecres i de manera quinzenal realitzarem "Tallers de Cuina Saludable" tastets de diferents tipus de cuina saludable: des de receptes amb carn, peix, com utilitzant proteïna vegetal o ferments com el Kimchi.
D’altra banda els dilluns i de manera quinzenal el "Taller de Restriccions Alimentàries" ens oferirà diferents receptes per a aquelles persones que tenen una dieta basada en la restricció alimentària com per exemple persones diabètiques, intolerants al gluten o amb al·lèrgens alimentaris.
Podeu consultar totes les sessions a la nostra agenda!
Us hi esperem!