Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

L'encesa dels llums de Nadal s'ajorna al diumenge 27

L'acte d'encesa dels llums de Nadal s'escenificarà a la Plaça Isla Cristina, a Cerdanyola; al carrer El Salvador, a Rocafonda; i a la Plaça Santa Anna.

El diumenge 27 de novembre, a les 19.30 h, tindrà lloc l'acte de la tradicional encesa de llums de Nadal a la plaça d’Isla Cristina.  

L’acte, que s'ha hagut d'ajornar dos dies per la previsió de pluja, comptarà amb la participació d’alguna de les carrosses de la Cavalcada de Reis i tindrà la presència del personatge Tempus, que controla el temps durant el Cicle de Nadal.

Amb motiu de l'acte a Cerdanyola i a Rocafonda s'incorpora un espectacle creatiu on participen infants de diverses escoles dels barris que, recollint la idea que es va presentar a la Mostra d'Entitats de Cerdanyola dels desitjos de millora del barri a partir dels mòbils fets per ells mateixos de grulles de paper, diversos nens i nenes donaran lectura a alguns dels desitjos, com a símbol i desig de pau.

 

Cerdanyola i Rocafonda són dos dels tres punts de la ciutat on s'escenifica l’acte d’encesa de llums de Nadal a Mataró, a més de la Plaça Santa Anna, al centre.

Els horaris i espais dels actes d’encesa són:
            - A les 18 h a la Plaça Santa Anna
            - A les 19.30 h a la Plaça Isla Cristina (Cerdanyola)
            - A les 20.30 h al C. del Salvador (Rocafonda)

Cadascun d’aquest indrets tindrà un espai reservat per persones amb diversitat funcional.

La instal·lació de l’enllumenat de Nadal és una de les iniciatives que duu a terme l’Ajuntament per contribuir a la promoció del comerç i la restauració locals. Aquest any els llums s’encendran el dia 25 de novembre, coincidint amb l’inici de la Fira de Nadal i la campanya comercial del Black Friday i estaran oberts fins al dia 6 de gener.

A fi de contribuir a l'estalvi d'energia, enguany s'ha optat per reduir l’horari de tancament de les llums de Nadal que, enlloc defer-se a les 23 h, s'apargaran a les 23 h. Així, durant tota la campanya nadade Nadal es preveu reduir un total de 43 hores.


Com en els darrers anys, l’enllumenat il·luminarà els carrers amb més concentració comercial del centre històric i també els carrers comercials de Rocafonda, Cerdanyola, Pla d’en Boet i Peramàs.