Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El dilluns 27 finalitza la convocatòria de subvencions municipals 2023 per a entitats

Es recomana a les entitats no esperar a presentar la sol·licitud els últims dies per poder resoldre amb temps i garanties qualsevol problema.

Sessió informativa subvencions 2023
Sessió informativa subvencions 2023

El proper dilluns 27 de març finalitza el període per a que les entitats puguin demanar una subvenció per a tirar endavant durant el 2023 programes i activitats d'atenció social, persones grans, salut, igualtat, educació, joventut, casals d'estiu, activitats culturals i esports.

 

Per a totes aquelles entitats interessades es recomana no esperar a presentar la sol·licitud els últims dies per poder resoldre amb temps i garanties qualsevol problema que es pugui plantejar i rebre, si així es necessita, informació i assessorament per omplir la documentació telemàticament.

 

A la Seu Electrònica es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria d'enguany per donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat des de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania.

 

Podeu trobar tota la informació sobre les subvencions municipals per a entitats dins la web entitatsmataro.cat i dins el tràmit trobareu les fitxes de T'HO POSEM FÀCIL elaborades per donar suport a cada convocatòria, per ajudar-vos a fer la sol·licitud.

 

Recordeu que des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats s'ofereix assessorament i acompanyament a les entitats que ho necessitin. Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats a través del correu participacio@ajmataro.cat  i, per problemes tècnics, podeu contactar amb seu@ajmataro.cat.

 

participacio@ajmataro.cat