Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El projecte “Cuinem la Vida” es consolida en la 4a edició a l'Espai Gatassa

Aquest mes de març s'inicia una nova edició de Cuinem la vida a l'Espai Gatassa, un punt de trobada a través de les cuines del món, ara també amb música. Ara s'ha obert el període d'inscripcions per participar-hi.

Cartell de la noiva edició de Cuinem la vida
Cartell de la noiva edició de Cuinem la vida

El proper 15 de març tornen noves sessions del projecte Cuinem la vida a l'Espai Gatassa, per posar en valor les cultures del món a través de la cuina i la música i també alguna sessió de portes enfora.

Cuinem la vida és un projecte on es pretén establir relacions de coneixença mútua entre els assistents i conèixer aspectes culturals, socials, trajectòria, històries de vida de les persones de Mataró i d’arreu. En definitiva és un espai de relació i d’apropament cap a l’altre.

El projecte es va endegar l’últim trimestre del 2021 a Rocafonda i a Cerdanyola i ha estat valorat pels més de 70 participants de l'Espai Gatassa molt positivament, la qual cosa ha propiciat que s'hagin organitzat noves sessions. Durant l’any 2022 s’han fet dues edicions més amb una participació total de 97 persones més. 

La valoració pels participants de l’última edició deixa molt clar les ganes, l’entusiasme i la satisfacció de no perdre l’oportunitat de consolidar aquest espai de relació on se suma cultura, relació i aprenentatge.

La nova edició de Cuinem la vida que ara comença ha afegit música en directe i algunes sessions es faran de portes enfora. Consta de 8 sessions des del 15 de març fins el 21 de juny, els dimecres, a les 18 h. I es mostrarà la cuina, la cultura i la música del següents països: Perú, Itàlia, Colòmbia, Venezuela, Argentina, Mali, Marroc i una última sessió està dedicada a la cuina creativa de fusió.

El dilluns 6 de març s'ha obert el període d’inscripcions fins el 20 de març. Les persones interessades es poden inscriure de forma telemàtica, clicant aquest enllaç, o bé també per telèfon: 937 022 832 o presencialment, a l’Espai Gatassa. De 9 a 14 h i de 15 a 20.30 hores, al carrer Josep Monserrat i Cuadrada, 1.