Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El taller 'Cuinem la Vida' ens porta a descobrir diferents orígens a través de la cuina

Després de l'èxit aconseguit a Cerdanyola, el projecte arriba a Rocafonda

A partir del 2 de novembre Rocafonda, El Palau, Escorxador acull el taller Cuinem la vida, de cuina intercultural. L'objectiu, a banda d'aprendre a cuinar plats típics de diferents països, és conèixer les diferents cultures, tradicions, costums d'aquests orígens, és a dir la interrelació de persones, la coneixença mútua i promoure el sentiment de pertinença a una societat multicultural, en definitiva, promoure la cohesió social. Projectes com aquest es desenvolupen en el marc del Pla d'Actuació Integral de Rocafonda, El Palau, Escorxador

Els dies del taller seran el 2, 16 i 30 de novembre i el 14 i 21 de desembre. S'oferirà cuina marroquina, xinesa, equatoriana, senegalesa i catalana. 

Durant el desenvolupament del taller tots els assistents cuinaran i es relacionaran entre sí. Un cop estigui el plat elaborat, s'asseuran per compartir menjar, debat i diàleg sobre el país d’origen en qüestió.

Aquest projecte s’adreça a qualsevol persona i/o entitat de Mataró. El centre on es realitzarà el taller és a la cuina de l'Institut Escola Àngela Bransuela, situada a la Ronda Sant Oleguer, 76. L’horari de l'activitat serà de 18 a 20 h. 

Les persones interessades en apuntar-se als tallers poden escriure a aquest correu o enviar un WhatsApp al 663 85 14 88. 

Us hi esperem!