Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

En marxa la campanya #entitatsdesdecasa per dinamitzar online el teixit associatiu

A través del hashtag #entitatsdesdecasa les entitats mataronines poden publicar a les seves xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i Youtube tot allò que vulguin comunicar i oferir a la ciutadania. Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, actualitzarem diàriament el recull informatiu amb les seves iniciatives. S’ha habilitat aquest lloc web perquè la ciutadania pugui accedir a totes les publicacions que realitzin les entitats de la ciutat de Mataró.

Mataró té més de 700 entitats registrades, un teixit associatiu ric que cohesiona socialment la ciutat. L’escenari actual d’Estat d’Alarma pel Coronavirus impedeix que les entitats puguin desenvolupar la seva activitat amb normalitat. És per això que l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha iniciat la campanya #entitatsdesdecasa, proposant d’aquesta manera un entorn online perquè l’activitat associativa no quedi aturada. L’entorn web, col·laboratiu i participatiu, permet disposar dels canals per a què les entitats puguin continuar difonent la seva activitat passada, present i futura.

El passat dimecres dia 18 de març, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats va iniciar la campanya #entitatsdesdecasa a les xarxes socials i ja són més d’una vintena les entitats que hi estan participant. La tipologia de publicacions que s’hi poden trobar és diversa: fotografies o reculls fotogràfics de les activitats realitzades per l’entitat, vídeos publicats per les entitats a la xarxa, imatges i infografies, textos i missatges d’interès, informació d’activitats futures…

Fins al moment, s’han habilitat 8 categories de classificació per a les diferents publicacions:

Les xarxes socials són un element clau de relació, permetent mantenir actiu el vincle que s’ha generat i forjat durant tants anys. Diàriament, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats publicarà a les seves xarxes socials un recull dels missatges i informacions que hagin difós les entitats mataronines.