Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

En parlem? Mirades de dona

El projecte «En parlem? Mirades de dona» és un cicle de trobades que tenen per objectiu tractar temes d'interès per les dones visibilitzant la realitat de les veïnes de Cerdanyola.

A cada trobada es visualitza un curtmetratge i tot seguit es parla del tema escollit i es genera un debat entre el públic i les dones convidades. Aquestes expliquen les seves vivències personals que interpel·len qualsevol dona, sobre el tema en qüestió.
 
La primera edició es va dur a terme el passat mes de maig i es donarà continuïtat al projecte fent un total de tres sessions.
 
La darrera va tenir lloc el passat 23 de novembre, es va fer a Espai Gatassa i va comptar amb una gran assistència de públic. comptant amb la presència de l'alumnat del Cicle d'integració social de l'Institut Puig i Cadafalch.
 
El tema tractat va ser el paper de la dona en les diferents èpoques i cultures (la dona com a objecte, imatge, estètica…. ). Per analitzar-ho, es va projectar el curtmetratge “Carne”, de Camila Kater, i tot seguit es va generar un debat al voltant del tema.
 
Les joves del projecte Neu de la Plataforma Social Salesians Sant Jordi de Mataró, van ser les encarregades d'entrevistar a tres dones convidades, veïnes del barri de Cerdanyola, i de diferents, edats i origen.
 
Aquestes van explicar de primera mà les seves experiències i com afrontaven cadascun dels aspectes que anaven sorgint. Tot seguit, les joves van continuar moderant el debat generat per la participació  del públic assistent.
 
 

Galeria d'Imatges

Arxius adjunts

Publicat a