Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Es presenta l'artista del mural-cartell de les Santes 2024, Mohamed L'Ghacham, a la Taula d'entitats de Rocafonda-El Palau-L'Escorxador

El passat 27 de febrer va tenir lloc la primera Taula d’entitats de Rocafonda-El Palau-L’Escorxador d’aquest any en què varen participar 27 membres d’entitats i serveis municipals.

La taula va donar el tret de sortida amb la presència Mohamed L’Ghacham, autor del mural-castell de les Santes 2024. La Gisel Noè, directora del MAC, i l’Eulàlia Gelonch, tècnica de cultura van aprofitar l’ocasió per presentar la proposta participativa d’aquest any a les entitats del territori.
 
En aquesta ocasió, la taula es va celebrar a la seu de La Colla Castellera Capgrossos de Mataró. Els blaus s’estrenen com la primera entitat a acollir aquest espai participatiu que anirà desplaçant-se per les seus de les entitats del territori amb l’objectiu de conèixer més a fons el teixit associatiu del territori. A la trobada, Kim Alfonso, president de la colla, va aprofitar per explicar els valors dels castells i va convidar les persones participants a gaudir d’un assaig de la colla en directe.
 
baixa (6).png

Galeria d'Imatges