Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Èxit de les activitats per a infants i joves 'Viu un estiu de diversió a Mataró'

Amb el nom de “Viu un estiu de diversió a Mataró”, l’Ajuntament de Mataró ha programat un seguit d’activitats dirigides a infants i joves d’entre 4 i 14 anys de tota la ciutat. Del 27 de juny fins al 2 de setembre, amb l’excepció de la setmana de Les Santes, hi ha programació a diferents espais públics i equipaments municipals. L’objectiu és oferir una oferta perquè tota la ciutadania tingui accés a la formació en el lleure, l’esport i la cultura. La programació s'ha configurat comptant amb les entitats, clubs esportius i cooperatives de la ciutat que han aportat el seu talent i experteses. 

Hi ha una gran varietat d'activitats, com per exemple: inflables, festa holi, festa de l’escuma, circ, dansa, espectacles, tallers variats, jocs de taula, esports, Patis Oberts, cinema a la fresca, cercaviles, empedrat de contes, BiblioLabs, scape rooms, trivials.... 

Les activitats a la ciutat tenen un cost global de 140.086,63 € i compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona mitjançant el programa “Barris i comunitats, motors de transformació social” i de la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Igualtat i Feminismes. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Es pot descarregar un calendari detallat amb totes les activitats dia per dia. Es pot trobar tota la programació en aquest espai del web municipal:

VIU UN ESTIU DE DIVERSIÓ