Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Dijous, 15 de febrer s’inaugura la exposició “Salto del eje” al Centre Cívic Espai Gatassa

"Salto del eje" és un programa de creació cinematogràfica adreçat a persones adolescents pel foment de la seva inclusió social en el barri de Cerdanyola, vinculats al barri i a l’Espai Gatassa.

L’exposició mostra l’experiència i el resultat de treball del grup de 8 joves que van participar en el projecte.

Tot va començar amb la part teòrica, aproximació a les càmeres, equip de so, com realitzar un guió... però el grup de participants va avançar molt ràpid amb aquesta part i de seguida es va passar a l’acció! La part pràctica va consistir en l’elaboració i gravació del curt, tot elaborat pels joves amb el suport d’un equip tècnic.

El resultat és el curt "Cop de realitat" que va ser escollit per presentar-lo al Festival Internacional de Cine de San Sebastià. El dia 24 de setembre de 2023 el grup va anar a Donosti, sent un viatge inoblidable, ple d'experiències i emocions.

Les experiències no van acabar aquí, perquè el mes de novembre les i els joves van presentar el seu treball al Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, i posteriorment, el desembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona com a tancament del projecte.

Tota aquesta experiència està recollida en las fotografies que es mostraran en el Centre Cívic Espai Gatassa entre el 15 i el 29 de febrer on es tindrà l’oportunitat de trobar-se amb els protagonistes en el moment de la inauguració de l’exposició el dia 15 a les 18.00 h.