Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Exposicions Espai Gatassa

Iniciem el curs amb diverses exposicions a l’Espai Gatassa

Iniciem el curs amb diverses exposicions a l’Espai Gatassa. En aquesta ocasió, no només es vol fer exposició, sinó complementar-les amb una xerrada col·loqui per cada una d’elles, amb la possibilitat, si s’escau, de proporcionar altres presentacions en un altre horari.

Durant aquest trimestre tenim les exposicions següents:

  • Roberto Rubboli amb la seva exposició “Colors i textures”, la qual es troba actualment a l’Espai Gatassa des del dia 16 fins el 30 de setembre. L’exposició reflecteix l’abstracte i el paisatgisme, combinat amb acrílic i “òleo” amb diferents textures. El dia 27 de setembre a les 19h l’artista plàstic realitzarà una xerrada col·loqui sobre la seva exposició.    

  • Setmana Cultural de Cerdanyola realitzen una exposició dins del programa de la seva Dinovena Setmana Cultural, commemorant els 60 anys de la nevada del 1962 a través de la fotografia i pintura. Aquesta es trobarà a l’Espai Gatassa des del 11 al 25 de novembre. La inauguració de l’exposició, conjuntament amb la de la Setmana Cultural serà el dia 11 de novembre a les 19h.  

  • Associació per la cultura i la cohesió social Mataró cultural  amb la seva exposició “En ruta pels castells de Catalunya”. El que es presenta a aquesta exposició és una mostra a través d’imatges i vídeos sobre els castells que conformen el llegat històric medieval de Catalunya. Aquesta serà exposada a l’Espai Gatassa des del dia 28 de novembre al 9 de desembre.  

  • Escola Josep Manuel Peramàs amb la seva exposició “Tot canvia”, es durà a terme a l’Espai Gatassa del 12 al 19 de desembre. Aquesta exposició es un projecte realitzat pel cicle mitjà del centre educatiu, el qual exposa aparells i eines que utilitzem per veure com han canviat al llarg del temps.     

Us convidem a les diferents exposicions presentades anteriorment i a les seves respectives xerrades col·loqui.