Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Handbol femení al barri d'El Palau

Taller d’handbol femení especial 8M dins el projecte Connecta’t amb l’esport. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 18 anys amb presència de jugadores del Club d’Handbol Mataró i amb el suport de l’entitat Alfabet N’Ko.

Aquesta activitat es troba emmarcada en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Aquesta activitat es realitza periòdicament a la Pista Poliesportiva d’El Palau (Carrer dels Bombers Madern i Clariana, 2) amb l’objectiu de dinamitzar aquest espai i potenciar la presència femenina en l’ús esportiu de l’espai públic, promoure l’esport femení i impulsar projectes conjunts per tal de reforçar les xarxes comunitàries del territori.

L’activitat es troba emmarcada dins del projecte Connecta’t amb l’Esport promogut per la regidoria d’Esports que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa JESA (Joventut Esportiva, Societat Activa) que pretén incentivar la pràctica esportiva al municipi entre joves de 12 i 18 anys. Aquesta és una franja d’edat on es detecta abandonament esportiu i sedentarisme i aquest programa amb activitats gratuïtes vol incidir en aquests aspectes i promoure l’esport no competitiu en igualtat de condicions. L’esport es considera clau per obrir oportunitats de reincorporació als circuits socials i millorar la convivència comunitària.

20240131_Activitat especial 8 M.jpg

 

Galeria d'Imatges