Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Inici de l’activitat d’handbol femení a la Pista Poliesportiva Municipal d’El Palau

Tret de sortida a l'activitat d'handbol femení per a joves a la Pista Poliesportiva Municipal d'El Palau dins del projecte "El Palau et cuida"

El passat 12 de desembre va iniciar-se l’activitat d’handbol femení a la Pista Poliesportiva Municipal d’El Palau (Carrer dels Bombers Madern i Clariana, 2) a càrrec de l’Associació Alfabet N’Ko. Aquesta activitat està adreçada a noies de 12 a 18 anys que juguin a handbol o que vulguin iniciar-se en aquest esport. Es tracta d’una activitat setmanal gratuïta que tindrà lloc els dimarts de 17.30 h a 19 h al barri d’El Palau. 
 
La iniciativa ha sorgit de la col·laboració entre l’Agència de Suport i Serveis a les entitats, el Servei d’Esports i l’Associació Alfabet N'Ko amb l’objectiu de dinamitzar la Pista Poliesportiva Municipal d’El Palau i potenciar la presència femenina en l’ús esportiu de l’espai públic, promoure l’esport femení i impulsar projectes conjunts per tal de reforçar les xarxes comunitàries del territori
 
Aquesta activitat inicia el cicle “El Palau et cuida” un projecte de salut comunitària impulsat pel teixit associatiu, agents del territori i ciutadania activa per oferir hàbits saludables a la població del territori que també es replicarà progressivament als barris de Rocafonda i Santes-Escorxador. Actualment, ja està en marxa al barri de Cerdanyola a l’Espai Gatassa amb “Gatassa et cuida”.
 
L’activitat es troba emmarcada dins del projecte Connecta’t amb l’Esport promogut per la regidoria d’Esports que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa JESA (Joventut Esportiva, Societat Activa) que pretén incentivar la pràctica esportiva al municipi entre joves de 12 i 18 anys. Aquesta és una franja d’edat on es detecta abandonament esportiu i sedentarisme i aquest programa amb activitats gratuïtes vol incidir en aquests aspectes i promoure l’esport no competitiu en igualtat de condicions. L’esport es considera clau per obrir oportunitats de reincorporació als circuits socials i millorar la convivència comunitària. 
 

Inscripcions

handbol (3).jpg

Galeria d'Imatges