Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Iniciem el curs 2020-2021 amb el programa formatiu dirigit a les entitats mataronines

Un catàleg variat de cursos composa l’oferta formativa de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats per aquest primer trimestre del curs 2020-2021. Aquests cursos estan dirigits a les persones que integren les entitats i associacions sense ànim de lucre, que poden inscriure-s’hi de manera gratuïta.

Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats s’aposta com a pilar fonamental per a la formació de les persones en tots els àmbits que integren la gestió d'una entitat, com a element clau per a la millora dels resultats i del seu funcionament intern. Enguany, a causa de la pandèmia per la Covid-19, gran part d’aquestes formacions es realitzaran telemàticament seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries. Des del darrer trimestre del curs passat l’Agència ha adaptat la seva formació a l’entorn online, amb un gran èxit d’acollida, i arribant a cada vegada més entitats que han decidit formar-se des de casa.

L’oferta formativa del primer trimestre inclou aquests cursos/tallers:

La programació formativa s’elabora tenint en compte dos elements, per una banda, les demandes expressades per les mateixes entitats, que en són les principals interessades i beneficiàries. I per altra banda, les necessitats detectades per part de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats i les tendències formatives del context actual, que se centren en l’entorn online.

Cal tenir en compte que per poder gaudir de les formacions es precisa inscripció prèvia, la qual es pot formalitzar des del mateix web. Les places són limitades i s'acceptarà una o dues persones de cada entitat en funció del tipus de formació, per tal que hi puguin participar el màxim nombre d’entitats possible.

Per qualsevol dubte us podeu dirigir a l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats a través del correu electrònic participacio@ajmataro.cat