Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Jornada d'Educació per a la Ciutadania Global

Participa

Des de l'Ajuntament de Mataró s’està organitzant la “Jornada d'Educació per a la Ciutadania Global: Què podem fer a Mataró per millorar el món?”. Una sessió que es centrarà en l'educació transformadora, entesa com aquella acció educativa amb mirada crítica i global, que posa l’accent en la presa de consciència sobre les desigualtats globals i les seves causes, i busca la implicació de la ciutadania en la transformació del seu entorn.

Un dels objectius de la jornada és que hi participin persones i professionals diversos, i que el teixit associatiu de la ciutat hi tingui un pes important. A més, en la jornada es volen assentar les bases de què és o ha de ser l’educació per la ciutadania global, posar en valor les experiències que s’estan portant a terme a Mataró des de les entitats, escoles i professionals, conèixer experiències innovadores, presentar els recursos que l’Ajuntament està preparant per al proper 2020 i que es puguin crear sinèrgies entre diferents les persones participants.

Les entitats que hi vulguin participar us convidem a omplir una fitxa amb aquelles experiències, accions, projectes… que esteu realitzant en la vostra entitat i que creieu que poden ser rellevants per presentar-se en aquesta jornada. Cliqueu aquí per omplir la fitxa. El termini màxim per omplir-la és el dia 29 d’octubre.

Per més informació podeu parlar amb la tècnica responsable del projecte: Sandra Garrusta sgarrusta@ajmataro.cat – 937582326.

JORNADA d’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL. Data: 16 de novembre | Hora: de 10 a 14 h | Lloc: Tecnocampus