Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

L’Ajuntament comença les obres de la nova oficina d’assistència a la ciutadania de Cerdanyola

L’actuació consisteix en adequar l’antic Casal de Joves de Cerdanyola per traslladar la tramitació administrativa que ara es fa a l’oficina del Centre Cívic del barri. Permet implantar a Cerdanyola el model d’atenció i assistència a la ciutadania d’Espai Mataró Connecta.

L'assitència a la ciutadania per fer tràmits administratius a Cerdanyola es traslladaran a l'antic Casal de Joves, davant el Centre Cívic. Foto: Ajuntamnet
L'assitència a la ciutadania per fer tràmits administratius a Cerdanyola es traslladaran a l'antic Casal de Joves, davant el Centre Cívic. Foto: Ajuntamnet

Les obres es fan a l’espai annex al Centre Cívic Cerdanyola, al número 72 del passeig de Ramon Berenguer III, dependències que havien acollit l’antic Casal de Joves de Cerdanyola. L’equipament té una superfície de 206,64 m², dels quals 178,54 m² són útils. Es modificarà la distribució interior, es millorarà l’aspecte extern de façanes i coberta, i es realitzaran les instal·lacions d’aigua, electricitat, climatització i telecomunicacions necessàries per a la nova activitat.

Tindrà un vestíbul d’accés, una gran sala diàfana per a l’oficina d’assistència, un lavabo accessible per al públic i un altre per al personal de l’oficina, un espai de neteja i instal·lacions i un despatx de treball intern. Hi hauran llocs de treball en taula per a tràmits amb cita prèvia, un punt d’atenció per a tràmits que no requereixin cita (punt 0) i un punt d’autoservei amb possibilitat d’instal·lar-ne un més.

S’instal·larà el mobiliari necessari per al desenvolupament de l’activitat, seguint la mateixa estètica de l’Espai Mataró Connecta a la plaça de la Muralla.

Les obres, que van començar l’11 de novembre amb les primeres feines de desmuntatge, han estat adjudicades a l’empresa Cosplaan Obras y Servicios Laantit SL per un import de 325.606,20 € (IVA inclòs). Els treballs tenen un termini d’execució de 6 mesos.

El trasllat de l’atenció i assistència a la ciutadania al nou emplaçament permetrà alliberar espais al Centre Cívic Cerdanyola. Alguns d’aquests espais podran ser sol·licitats per activitats pròpies de dinamització i participació de la ciutadania, que segueixin les dinàmiques de cocreació, col·laboració, prototipatge i laboratori d’innovació impulsades pel model Espai Mataró Connecta.


Espai Mataró Connecta també a Rocafonda

L’Ajuntament també ha adequat l’oficina d’atenció a la ciutadania del Centre Cívic Rocafonda al nou model Espai Mataró Connecta. En aquest cas s’ha reordenat l’espai d’espera per millorar l’atenció ràpida sense cita prèvia i l’assistència en els punts d’autoservei.