Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

La 8a campanya del “Let’s clean up Europe” convida a fer una acció per la natura el dies 7, 8 i 9 de maig

El “Let’s clean up Europe” és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. 

La campanya consisteix en accions de neteja d’àmbits naturals per part d'entitats, fundacions, associacions i grups de voluntaris/àries.

L’Administració Catalana, a través de la Junta de Residus posa els mitjans materials per realitzar les recollides de residus i la visualització de les accions, en la seva web. Des de l’Ajuntament es coordinen els àmbits d’acció dins el nostre terme municipal i es gestionen els residus recollits.

Fins el 31 de març teniu temps per fer la inscripció a la campanya a través de la Junta de Residus utilitzant el següent link.

Paral·lelament, caldria contactar amb l’Ajuntament, enviant un e-mail a urbanisme@ajmataro.cat o trucant al 93 758 23 25 per tal coordinar l’àmbit de neteja i la gestió del residus recollits.