Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

La Mostra d'Entitats de Cerdanyola arriba a la catorzena edició els propers 28 i 29 d’octubre

La Mostra d'Entitats de Cerdanyola celebra enguany la catorzena edició amb un extens programa d'activitats. Les diferents associacions, amb la coordinació de l'Agència de Suport i Serveis a les entitats de l'Ajuntament, promouen dos dies de celebració al barri: el 28 i 29 d’octubre.

Una imatge de l'edició de l'any passat. Foto: Ajuntament.
Una imatge de l'edició de l'any passat. Foto: Ajuntament.

La Mostra d'Entitats esdevé el punt de trobada de la ciutadania amb l’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural.

Seguint amb la iniciativa impulsada en la tretzena edició de la mostra, el dissabte 28 d'octubre, a partir de les 17 h a l’Espai Jove de Cerdanyola , es podrà gaudir del recital de poesia a càrrec de l'Associació Cultural de Cerdanyola i de la representació teatral de la mà del  Col·lectiu de Teatre EPMA.

El diumenge 29 d'octubre, la plaça de l'Onze de Setembre serà la seu de la Mostra d'Entitats on s'hi ubicaran una trentena de paradetes de les diferents associacions. Els joves de MAT – PES Salesians i Espai Jove de Cerdanyola seran els encarregats de presentar les diferents actuacions i activitats que s’aniran succeint durant la jornada.

Per iniciar el dia i com a novetat, aquest any es canvia la cercavila de gegants per la Boetucada, la banda de percussió de l’Escola Camí del Cros. A les 9.30 h començarà a escalfar motors i donarà el tret de sortida amb una gran actuació.

A partir de les 10 h, les diferents entitats mostraran els seus balls tradicionals als assistents. S'hi podran contemplar danses senegaleses, andaluses, marroquines, fins a espectacles com el kung fu i el playback. A les 13.10 h serà l’Associació Inb Zaydoun qui oferirà un gran concert per concloure la celebració.

Per als més joves hi haurà una zona de jocs i tallers on es podrà gaudir de la pintura, els escacs, jocs d’en Santi... a càrrec de les diferents entitats i col·lectius com els de l'Espai Jove de Cerdanyola.

Els participants a la catorzena edició d'aquesta Mostra d'Entitats que ja és un referent de l'associacionisme a la ciutat són:

Col·lectiu de Teatre EPMA / Assoc. Cultural de Cerdanyola / Assoc. AJII / Assoc. Cultural Islàmica Annour / / Assoc. cultural i recreativa casal del Barrio / Assoc. Cultural i Social Badenya / Assoc. de veïns Cerdanyola / Assoc. Foto Cine Mataró de U.E.C. / Assoc. Gent gran de Cerdanyola / Assoc. Guineans i Amics del Maresme / Assoc. Jama Kafo / Assoc. Jimayoor / Assoc. Montse Mompart / Assoc. Murciana Virgen de las Maravillas / Assoc. Tambacounda / Casa de Andalucía / Círculo Flamenco en Mataró / Club d’Escacs Cerdanyola / Espai Gatassa / Espai Jove Cerdanyola / Fundació Maresme / MAT – PES Salesians Sant Jordi / CFA Can Noè / Casal de Argentina en Mataró / Associació in zaydoun / Associació d’empresaris xinesos del tèxtil i la confecció / El Panal / La Boetucada

Galeria d'Imatges