Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

La Taula d'Entitats de Cerdanyola regala cultura per Sant Jordi

Diverses associacions, sota el paraigües de la TEC (Taula d’Entitats de Cerdanyola), incloent persones a títol individual, amb la coordinació de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats, celebraran la Diada de Sant Jordi regalant poemes als comerços del barri de Cerdanyola.

La iniciativa, duta a terme per més de 30 persones, s’emmarca en la pròpia dinàmica de treball de la Taula d’Entitats on es prioritza la transversalitat amb d’altres àmbits, la pluralitat, la diversitat i la inclusió social per millorar qualsevol aspecte del barri i de les persones que hi conviuen.

Les persones de les entitats participants han escrit poemes propis, ja que es vol motivar la creativitat personal. A continuació, han realitzat el treball conjunt d'emmarcar-los, plastificar-los i, finalment, compartir-los de forma generosa i gratuïta amb els comerços del barri, que contribuiran a fer-los visibles en els seus aparadors i lluir així el treball participatiu. Un total de 200 poemes seran repartits. La Taula d’Entitats vol contribuir a fer que els comerços sentin el suport del barri en un moment d’especial dificultat per a ells.