Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

La XIV Mostra d’Entitats de Cerdanyola, un clar exemple de riquesa i implicació del teixit associatiu en la comunitat

El passat dia 27 i 28 d’octubre es va celebrar la XIV Mostra d’Entitats de Cerdanyola a la Plaça de l’Onze de Setembre, amb la participació d'una trentena d'entitats. es tracta d'una iniciativa de la la Taula d’entitats de Cerdanyola (TEC), amb el suport de l’Agència de suport i serveis a les entitats de l’Ajuntament de Mataró.

Dissabte 27 a la tarda es va portar a terme el ja tradicional espectacle de teatre i el recital de poesia a l’Espai Jove de Cerdanyola, a càrrec del Col·lectiu de Teatre EPMA i l'Associació Cultural de Cerdanyola, respectivament.
 
Diumenge 28, a la plaça onze de setembre, la Boetucada, el col·lectiu de percussió de l'escola Camí del Cros, donava el tret de sortida i feia ressonar tota la plaça amb els seus ritmes afro-brasilenys.
 
A partir de les 10.00 h es va poder gaudir de diverses actuacions: danses senegaleses, balls i folklore d’orígens diversos, sevillanes, flamenc; espectacles com el ball xinès i el playback... Tot plegat, una mostra de la diversitat cultural que tenim al barri
Mentrestant, les entitats en les seves carpes, mostraven la riquesa del teixit associatiu del barri i de les activitats que es fan, així com també els projectes comunitaris que s’estan impulsant amb la implicació de tothom per a la transformació i millora del barri.
Cal remarcar la col·laboració del jovent de l'Espai Jove de Cerdanyola i Salesians Sant Jordi, que van ser els encarregats de presentar tot el programa d’actes a l’escenari alhora que animaven als visitants a passejar pels diferents stands.
 
Durant el matí, els més joves també van poder disfrutar d'una zona de jocs i tallers, fent manualitats, pintura, dibuixos, escacs, jocs d'en Santi, henna... a càrrec de les diferents entitats i de l'Espai Jove de Cerdanyola.
 
La Mostra va finalitzar amb dos sortejos, un de fofografia de Foto-Cine UEC i un altre de Salesians Sant Jordi, que premiaven les millors fotografies i dibuixos del barri. També, representants de totes entitats allà presents, davant del conflicte israelí-palestí, van pujar a dalt de l'escenari per condemnar tots els atacs de violència, sigui del bàndol que siguis i fer un crit en defensa de la pau i no a la guerra.