Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Nou servei de suport per a l'elaboració de memòries de seguretat d'activitats a la via pública

Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ens plau comunicar-vos la incorporació d'un servei temporal que us pot ser de gran utilitat. Es tracta de l’assessorament i ajuda que us oferim per tal d’omplir correctament les memòries de seguretat, que són imprescindibles a l’hora de sol·licitar els permisos per a programar i dur a terme activitats a la via pública. 

Per això, des d'ara i durant uns mesos, podeu comptar amb el suport d'en Sergi Galera, qui us donarà les eines per fer més fàcil aquest tràmit. 

Podeu sol·licitar l'assessorament, en cas que tingueu qualsevol dubte, abans de presentar les vostres memòries de seguretat, a la següent adreça: sergi.galera.nebot@gmail.com o bé trucant al telèfon: 629 710 005

Així mateix, properament ens posarem en contacte amb les entitats que acostumeu a fer actes a la via pública per a demanar-vos la vostra proposta d’activitats de l’any vinent i així poder-vos ajudar amb previsió, tenint en compte que la presentació de les memòries de seguretat de manera correcta i dins els terminis establerts (30 dies abans de l’activitat), és imprescindible per tal de poder gestionar correctament les vostres peticions.

Per tal de fer-vos el més senzill possible aquest tràmit, us facilitarem material d’ajuda tipus tutorial que esperem us pugui facilitar el procés d’omplir les memòries de seguretat pels actes al carrer.