Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Oberta la convocatòria de subvencions a projectes d'Educació per a la Ciutadania Global 2023

Es podran sol·licitar fins al 15 de setembre

La Diputació de Barcelona ha obert el període de presentació de sol·licituds de la Convocatòria de Subvencions a Projectes d'Educació per a la Ciutadania Global 2023 de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament.

Entitats, cooperatives sense ànim de lucre i universitats públiques de la província de Barcelona poden sol·licitar, fins al pròxim 15 de setembre, subvencions de 35.000 € a 90.000 € per finançar projectes que promoguin una ciutadania conscient, crítica i compromesa amb els drets humans i el desenvolupament sostenible al món i amb la solidaritat internacional entesa des de la corresponsabilitat. 

 Resum de la convocatòria:

  • Convocatòria per a dos anys que compta amb un pressupost rècord d'un milió d'euros.
  • Subvencions de 35.000€ a 90.000€ per finançar projectes que promoguin una ciutadania conscient, crítica i compromesa amb els drets humans i el desenvolupament sostenible al món i amb la solidaritat internacional entesa des de la corresponsabilitat. 
  • Temàtiques: drets humans; models de producció i consum; igualtat de gènere; pau; migracions o la sostenibilitat ambiental amb activitats de sensibilització, formació, recerca i incidència.
  • És imprescindible que s'hi incorpori el vincle local-global i les desigualtats i interdependències nord-sud.
  • Els projectes s'han d'executar entre l'1 de gener del 2023 i el 31 de desembre del 2024 (amb una durada mínima total de vint mesos).

 

Consulta la infografia resum de les bases de la convocatòria.

Accedeix a la documentació de la convocatòria.

Consultes sobre les bases de la convocatòria: o.cooperaciod@diba.cat