Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2021 de la Generalitat

Font: Xarxanet

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria de la 28a edició del Premi Voluntariat, uns guardons que reconeixen la tasca de les entitats sense ànim de lucre catalanes en l’àmbit del voluntariat.

A l’edició d'enguany es pretén premiar els projectes que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents. El període de presentació del formulari de sol·licitud finalitza el dilluns 31 de maig. Per poder participar en aquesta convocatòria, les entitats han d’estar censades en el Cens d’Entitats del Voluntariat de Catalunya.

El Premi Voluntariat neix l’any 1993 per reconèixer la important tasca que desenvolupen les entitats de voluntariat a Catalunya i premiar iniciatives i projectes concrets amb l'objectiu que puguin esdevenir un referent per a la resta d'entitats i ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes. Podeu trobar més informació de la convocatòria en aquest enllaç o a la guia que ofereix el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, podeu transmetre les vostres consultes al correu electrònic spav.tsf@gencat.cat.

(Font: Xarxanet.org)