Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Obertes les inscripcions per participar a la IX Mostra d'Entitats de Mataró

Ja us podeu inscriure per participar a la Mostra d'Entitats que es farà el 5 d'octubre a la plaça Santa Anna

Per tal de posar en valor les entitats, la ciutadania i els projectes comunitaris que es porten a terme als barris, cada dos anys, es realitza la Mostra d'Entitats de Ciutat.
 
La IX Mostra serà un espai on conèixer tant les associacions i les activitats que realitzen com els diferents projectes comunitaris que es duen a terme a la ciutat.
 
Aquest any us oferim diverses maneres de participar:
 

1. GRUP DE TREBALL ORGANITZADOR. s'ha creat aquest grup per col·laborar a l'organització de la mostra. Les entitats i persones que ho desitgin poden participar en aquest grup i ajudar a definir com serà la mostra d'aquest any i ajudar a dur-la a terme.

2. ESPAI CARPA INFORMATIVA. Les entitats que ho desitgin podran disposar d'un espai on posar una carpa on podran mostrar la seva tasca, de manera directa, a les persones que visitin la Mostra. Totes les entitats disposaran d’un espai 3x3 amb una taula i dues cadires. Caldrà que la carpa la porti cada entitat.

3. ESPAIS ESCENARI. Espai per a actuacions musicals, teatrals o demostracions

4. ESPAI TALLER: Espai on realitzar tallers, jocs per a infants, pintura, activitats esportives...

5. ESPAI EXPOSITIU: On les entitats a les que no els sigui possible participar activament a la Mostra poden penjar imatges o breus explicacions de les seves activitats.

 

Les inscripcions estaran obertes fins al divendres 14 de juny.