Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Presentació del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària de Mataró

Ens plau poder-vos convidar a l’acte de presentació del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària de Mataró que tindrà lloc el dijous 22 de juliol de 10.30 a 12 h a l’edifici de Cafè de Mar.

Durant l’acte s’explicarà el procés d’elaboració del Pla on s’ha comptat amb la participació de diferents agents de la ciutat que treballen en els diversos àmbits de l'ESS; i s’explicaran les principals línies d’actuació.

 Es comptarà amb la intervenció de:

  • Sergi Morales, 2n. Tinent d’Alcalde. Regidor d’Ocupació i Empresa. Economia Social. Emprenedoria, Indústria i Polígons Industrials, explicant el Pla Estratègic d’Economia Social i Solidària de Mataró.
  • Taula rodona amb les entitats que han participat de l’elaboració del pla: CoopMaresme, Fundació Unió de Cooperadors, Càtedra d’Economia Social - TCM i Can Fugaroles “Quin és el repte de l’ESS a la ciutat”.
  • Álvaro Porro, President de la XMESS Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària i el Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària “Paper del municipis en l'elaboració i desenvolupament de plans d'ESS”.
  • Ana Rambla, Centre de dia Arbre de Vida “Experiència d’emprenedoria d’una cooperativa de la ciutat”.
  • Tancament a càrrec del Il·lm. Sr. David Bote, Alcalde de Mataró.

Per tal de confirmar assistència cal respondre el següent formulari, és important la confirmació ja que hi ha límit d’aforament per tal de garantir les mesures sanitàries Covid-19. La jornada es podrà seguir per streaming per aquelles persones que no pugueu assistir presencialment a través del següent enllaç.

Inscripcions