Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Promoure la convivència a l'espai públic és cosa de totes i tots

Cerdanyola / Rocafonda, El Palau, Escorxador

Des de l’Ajuntament de Mataró estem impulsant un projecte de millora als barris de Cerdanyola i de Rocafonda, El Palau, Escorxador, consistent en etiquetar el mobiliari urbà mostrant el seu valor, amb l’objectiu de fomentar el civisme, visibilitzar l’espai públic com a un lloc positiu de relació, la necessitat de tenir-ne cura i promoure el respecte pel que és de tots/es. Es tracta d’una iniciativa per construir barri, construir comunitat, entre totes i tots.

Per dur a terme aquest projecte és imprescindible comptar amb la participació de les entitats, escoles, comerços, agents socials i ciutadania en general. És per aquest motiu que ens dirigim a vosaltres, per convidar-vos a participar activament en els grups de treball que es crearan per definir els missatges que contindran les etiquetes, així com la seva ubicació en els barris.  

Les primeres trobades seran:

  • ROCAFONDA, EL PALAU, ESCORXADOR: Dijous 4 de novembre a les 19 h al Centre Cívic Rocafonda (entrada pel carrer de Santiago Rusiñol). Les persones interessades en formar part del grup de treball del projecte poden escriure al correu o enviar un WhatsApp al  663 85 14 88. 
  • CERDANYOLA: Dimarts 9 de novembre a les 19 h al Centre Cívic Espai Gatassa. Les persones interessades en formar part del grup de treball del projecte poden escriure al correu o enviar un WhatsApp al  647 47 03 56.