Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Recuperem la celebració del Carnestoltes al carrer!

Vols participar a la Rua?

La Rua de Carnestoltes serà el dissabte 26 de febrer a partir de les 18 h. Sortirà del Parc de Cerdanyola i passarà per l’avinguda de Puig i Cadafalch, la plaça de Granollers, el Camí de la Geganta i acabarà al Parc Central. Allà hi haurà el lliurament de premis a les millors comparses i un ball a càrrec de l’Orquestra La Tropical.

Concurs de comparses: hi poden participar les comparses familiars d’entre 3 i 10 persones o bé les comparses grans de més de 10 persones. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç fins el dijous 17 de febrer a les 23.59 h. Aquest any les comparses participants a la Rua portaran música en directe, que la podrà portar la mateixa comparsa o, en el cas de no tenir-ne la possibilitat, la garantirà l’organització. 

Participar té premi! Animeu-vos i podreu optar a algun d'aquests premis: 
 Categoria de Comparses Grans (més de 10 membres)
 Primer Premi a la millor Comparsa Gran: 1500 € 
 Segon Premi a la millor Comparsa Gran: 700 € 
 Tercer Premi a la millor Comparsa Gran: 500 € 
 Premi Especial del Jurat per a Comparses Grans patrocinat pel NEM: 500 €

Categoria de Comparses Familiars (entre 3 i 10 membres)
 Premi a la millor Comparsa Familiar: 300 €

A l’hora de decidir les comparses guanyadores el jurat valorarà l’originalitat de la comparsa, el vestuari, la posada en escena, la sostenibilitat i si la comparsa porta música pròpia en directe. 

Si voleu conèixer en detall les bases per participar a la Rua, cliqueu aquí. Si us voleu inscriure a la Rua, ho podeu fer mitjançant aquest enllaç aquí. Trobareu més informació sobre el Carnestoltes de Mataró aquí.