Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

S’obre la convocatòria de les subvencions 2021 per a les entitats de la ciutat del 8 al 29 de març

Subvencions de l'Ajuntament de Mataró

Del 8 al 29 de març, les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de la ciutat i que reuneixin els requisits poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament de Mataró en els àmbits de l'atenció social, gent gran, salut pública, igualtat, joventut, educació per a la ciutadania global, ensenyament, cultura i esports.  A la Seu Electrònica es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions

Per al 2021, hi ha 11 convocatòries de diferents subvencions per un import total de 417.052,41€. Les convocatòries són les següents:

 1. Programes de suport en l’àmbit de l’atenció social: 30.000 €
 2. Programes i activitats per a la gent gran: 16.475 €
 3. Foment dels programes i activitats de Salut Pública: 2.500 €
 4. Programes i activitats que fomentin la igualtat de gènere i la visibilització del col·lectiu LGTBI: 5.000 €
 5. Educació en el lleure: 8.513,71 €
 6. Activitats per a joves: 5.963,70 €
 7. Accions d’Educació per a la ciutadania global: 15.000 €
 8. Casals d’estiu: 71.000 €
 9. Programes d’activitats culturals: 40.000 €

-Acció cultural i patrimoni: 21.000€

-Foment de la cultura popular: 19.000 €

 1. Activitats de promoció esportiva: 213.600 €
 2. Activitats esportives extraordinàries: 9.000 €

Enguany es preveu donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat per mitjà dels convenis i de la convocatòria subvencions de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania.

La presentació de la sol·licitud per a les subvencions 2021 haurà de realitzar-se, tal com ja es va fer l’any passat, de manera telemàtica. En aquest sentit, l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats els facilitarà el procés a partir d’assessoraments i amb la publicació de guies amb els passos a seguir per realitzar la sol·licitud de manera telemàtica. 

El dia 3 de març s’han realitzat dues sessions informatives via Zoom, una en horari de matí i una de tarda, en les quals han participat una setantena d’entitats. En aquestes sessions s’ha donat informació sobre: elements generals i específics de la convocatòria, requisits principals per participar, terminis de presentació i procediments de sol·licitud i de justificació.

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats posa a disposició de les entitats mataronines assessoraments presencials amb cita prèvia per acompanyar les entitats i explicar com tramitar la sol·licitud de subvencions de manera telemàtica. En aquestes sessions es mostrarà de manera pràctica com fer el tràmit i es resoldran dubtes. Si l’entitat ho requereix, es realitzarà el tràmit in situ.

Les entitats tenen a la seva disposició a la Seu Electrònica 11 guies "T'ho posem fàcil" dividides per àrees i temàtiques. 

Trobareu més informació clicant aquí.