Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

S’obren les inscripcions per al voluntariat de Les Santes 2023

Les persones interessades poden inscriure’s fins al 5 de juliol

L’Ajuntament de Mataró ha obert el termini d’inscripció per que les persones que vulguin fer de voluntàries durant la Festa de Les Santes es puguin apuntar. En base a la programació d'enguany, s’ofereix la possibilitat de participar activament en una vintena d’actes, ajudant a fer la Festa més lluïda, com donar suport al desenvolupament de cercaviles, actes de foc i altres actes on se serveixen productes alimentaris.

La majoria dels actes en els que participen les persones voluntàries són actes tradicionals en els que participen les figures institucionals de la ciutat i altres colles de cultura popular. Entre aquests hi ha el Desvetllament bellugós, la Convidada de la Família Robafaves, l’Escapada a negra nit, la Pujada Tabalada, el Ball de Dracs, la Proclama, la Gegantada, la Crida de Festa Major, el concert de Barram, el De Parranda, el Correguspira, la Pujada Tabaladeta, l’Anada a Ofici, la Desfilada, l’Anada i la Tornada de la Residència, la Postal de Gegants i l’Anem a tancar.

Per inscriure’s les persones que hi vulguin participar han de tenir com a mínim set anys. Les persones menors de setze anys no poden participar en els actes de foc. Fins als onze anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta. Hi ha dos formularis, un per majors d’edat i un per menors d’edat.

Les inscripcions estan obertes fins al 5 de juliol i es poden fer en els següents enllaços:

MAJORS D’EDAT

MENORS D’EDAT


A més de fer la inscripció per internet, també és pot fer trucant al Telèfon gratuït d’atenció ciutadana 010. des de fora de Mataró: 900859009, de dilluns a dijous de 8.30 a 18.00 h, i divendres de 8.30 a 15.00 h. o als Punts d'autoservei ubicats a:

  • Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21): de dilluns a dijous de 9.00 a 18.00 h i divendres de 9.00 a 15.00 h.
  • Centre Cívic de Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82), Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastian Elcano, 6) i Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5), de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 h.
  • Centre Cívic de Molins (carrer de Nicolau Guanyabens, 23) i Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47), de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h.