Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

S'obren les inscripcions per fer de voluntari/ària de Les Santes

És una oportunitat per viure des de dins la Festa Major, que recupera el format més tradicional

La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró ha obert aquesta setmana, i fins al pròxim 4 de juliol, el termini d'inscripcions per fer de voluntari de Les Santes 2022. El voluntariat és una oportunitat única per viure la Festa Major des de dins i una contribució ciutadana clau per a la festa, que enguany recupera el seu format més tradicional després de dues edicions marcades per la pandèmia.

Les Santes són una realitat gràcies a la implicació de moltes persones. La iniciativa popular, l’associacionisme i el voluntariat han fet de la Festa Major de Mataró una referència cultural i patrimonial de primer ordre. La col·laboració ciutadana en les diverses tasques de suport és imprescindible per la celebració dels actes, com el Desvetllament bellugós, la Gegantada, l'Escapada a negra nit, l'Encesa o el Ball de Dracs, entre molts d'altres.

Per inscriure's com a voluntari o voluntària no hi ha edat mínima, tot i que les persones menors de 16 anys no poden participar en els actes de foc i fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta. Podeu fer-ho a través dels enllaços que trobareu al peu d'aquesta notícia.

També us podeu inscriure presencialment a lEspai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21 de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h), a les oficines de Cultura Mataró (c. de Sant Josep, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o bé a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Mataró.


Soc major d'edat. Formulari d'inscripció

Soc menor d'edat. Formulari d'inscripció