Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Sortida a les Cinc Sènies per conèixer l’entorn agroforestal de la mà de Temps de Saó

La ciutat de Mataró compta amb un espai agrari periurbà que ocupa una extensió de 444 hectàrees i està conformat per l’àmbit territorial de les Cinc Sènies.

L’agricultura és un sector productiu essencial tant a nivell d’impacte ambiental com per la seva funció d’autoabastiment d’aliments de primera necessitat. En aquest sentit l’espai agrícola de les Cinc Sènies ofereix una oportunitat ambiental de gran potencialitat per l’economia local.

L’associació Temps de Saó, organitza el projecte 12 mesos 12 finques, un dels  guanyadors dels Premis Fem 2022.  Aquest projecte vol apropar a la ciutadania l’espai agrícola que ens envolta, i  reconèixer-lo pels seus valors paisatgístics i com a font d’aliments saludables, així com la valoració de la feina agrícola i el potencial que actualment té l’agricultura ecològica i/o de proximitat.  Per fer-ho l’organització oferirà una sortida mensual a diferents finques amb activitat agrícola de les Cinc Sènies.

La primera sortida que s’organitza serà el 27 de setembre de 9.45 a 13.30h i el punt de trobada serà al carrer Prat de la Riba, 110. Consistirà en visitar l’Horta Pera.

Inscripcions a  tempsdesao@gmail.com