Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Subvencions per a l'organització d'activitats de dinamització de la ciutat

Finançament

L’Ajuntament de Mataró ha publicat la convocatòria de les subvencions 2022 per a l’organització d’esdeveniments de dinamització de ciutat. L’objecte d’aquesta subvenció és donar suport a la realització d’activitats de rellevància per a la ciutat.

Amb aquesta subvenció es pretén fomentar les activitats que promoguin la dinamització econòmica, generin impacte econòmic i que dinamitzin el turisme, el comerç o la gastronomia, entre altres, i que complementin l’oferta d’activitats a Mataró realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

Podran ser objecte de subvenció les activitats noves i puntuals, així com les 3 primeres edicions d’activitats amb rellevància per a la ciutat fins a la seva consolidació.

La poden sol·licitar les persones físiques o jurídiques, entitats i associacions sense ànim de lucre, que no tinguin cap altre subvenció atorgada per l’Ajuntament de Mataró pel mateix projecte i que promoguin qualsevol activitat objecte d’aquesta subvenció, que s’organitzi a Mataró i que disposi de capacitat de generar impacte turístic o de retorn econòmic per a la ciutat. Consulteu les bases.

Les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu Electrònica des del 6 d’abril fins al 30 de setembre a través del següent enllaç.