Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Excursió Fotogràfica al pantà de Sau

Caminada

Josep Bracons
Josep Bracons

Us proposem fer una sortida fotogràfica al Pantà de Sau, en un moment històric de poc cabal. Volem aprofitar-ho per capturar unes imatges úniques de l’església de Sant Romà (s. XI), habitualment submergida, i l’entorn del Pantà.

Ens trobarem a les 8 del matí al pàrquing del costat del Centre Natació Mataró per repartir-nos en cotxes. S'intenta compartir cotxes entre els participants i repartir les despeses del cotxe entre els ocupants.

Anirem cap a Vilanova de Sau i, seguidament, agafarem el desviament que indica 'Embassament de Sau (N-141 D)'. Travessarem la presa i seguirem el camí que baixa al pàrquing del pantà de Sau (el del Mirador obre a les 10 h).

Cap a les 10:30 h començarem una ruta circular en direcció a la riera del Balà fins a sota el mirador del morro de l’abella, per poder fotografiar els cingles característics de Tavertet. Esmorzarem i dinarem fent camí. S’ha de portar calçat i roba adequada, aigua i menjar. Aconsellem dur una motxilla.

Què practicarem?

En aquesta sortida podem practicar la fotografia de paisatge utilitzant l'objectiu habitual o un gran angular, si en tenim. Pot ser una bona ocasió per utilitzar filtres: ND per reduir l'entrada de llum, poder baixar la velocitat o treballar amb diafragmes més tancats o filtres polaritzants per potenciar núvols i contrastar colors. També podem practicar macrofotografía si l'equip ens ho permet. Si algú vol practicar la llarga exposició, ha de portar trípode i cable disparador (si no en té, pot contactar amb temps amb l'Albert).

Equip fotogràfic indispensable:

Càmera fotogràfica, una bateria carregada i tarjeta de recanvi, si la càmera és digital. Rodet de recanvi si la càmera és analògica. Mòbil carregat.

Equip fotogràfic opcional:

Trípode

Disparador per cable

Filtres ND i Polaritzant

Preu: 5€ associats (si no es disposa d'assegurança d'accident, cal afegir-hi 4,5 €) / 15 € No associats (si no es disposa d'assegurança d'accident, cal afegir-hi 4,5 €)

Inscripció: És necessària. Si es necessita assegurança, cal fer-la mínim 4 dies abans.

Per WhatsApp: 651497038 o al correu: info.uec.mataro@gmail.com

Places: Mínim 5 participants màxim 15.

Menors de 18 anys han d'anar acompanyats d'un adult responsable. No es poden portar animals.

Info