Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Festa del Voluntariat

Homenatge i reconeixement a totes les persones voluntàries de Mataró

El 1985, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 5 de desembre Dia Internacional del Voluntariat, amb l’objectiu de sensibilitzar de la importància d’aquesta tasca per a la millora de la societat.
A Mataró, hi ha centenars de persones que realitzen acció voluntària contribuint a aquesta manera a viure en una societat més justa, solidària i cohesionada. Persones que dediquen una estona del seu temps als altres de forma desinteressada. A més, a la nostra ciutat hi ha associacions consolidades que dediquen els seus esforços a projectes de voluntariat i que els fan créixer dia a dia. El dia 30 de novembre retrem homenatge a totes elles a la Festa del Voluntariat, l’acte de reconeixement de la ciutat a la gran tasca que duen a terme.

En el transcurs de la festa, que tindrà lloc al Cafè Nou (La Riera, 123), es farà el lliurament dels Premis Fem Mataró 2030. Els assistents podran gaudir de l'actuació de la companyia de dansa urbana Do Urban Dance. En finalitzar l'acte hi haurà un petit refrigeri.

Reserva d'entrades

 

Info