Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

GENERACIO 304

Activitat oberta on es farà un mural gegant on podrem veure com era i com és el barri a través d'un mural col·lectiu de fotos i vivències, tant antigues com actuals. Serà un espai informal de trobada obert a tothom, on posarem en valor la història i la convivència de les diferents generacions que hi vivim i hi han viscut. Orgull 304! Aquest divendres a les 18h a la Sala d'Actes del Centre Cívic de Rocafonda (Can Noè) Amb la col·laboració de l'Associació Veïnal de #Rocafonda, l'Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix .

  • GENERACIO 304
  • 2023-11-17T18:00:00+01:00
  • 2023-11-17T20:00:00+01:00
  • Activitat oberta on es farà un mural gegant on podrem veure com era i com és el barri a través d'un mural col·lectiu de fotos i vivències, tant antigues com actuals. Serà un espai informal de trobada obert a tothom, on posarem en valor la història i la convivència de les diferents generacions que hi vivim i hi han viscut. Orgull 304! Aquest divendres a les 18h a la Sala d'Actes del Centre Cívic de Rocafonda (Can Noè) Amb la col·laboració de l'Associació Veïnal de #Rocafonda, l'Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix .

📣Aquest divendres l'Espai Jove de Rocafonda-El Palau ofereix una activitat oberta on es farà un mural gegant on podrem veure com era i com és el barri a través d'un mural col·lectiu de fotos i vivències, tant antigues com actuals. Serà un espai informal de trobada obert a tothom, on posarem en valor la història i la convivència de les diferents generacions que hi vivim i hi han viscut. Orgull 304! Us animem a passar aquest divendres a les 18h a la Sala d'Actes del Centre Cívic de Rocafonda (Can Noè) Amb la col·laboració de l'Associació Veïnal de #Rocafonda, l'Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix .

Info