Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Les emocions en la creativitat

Coneix recursos i eines per a que els infants expressin lliurement. Xerrada adreçada a familiars d'infants menors de 10 anys.

Xerrada adreçada a familiars d'infants menors de 10 anys.

 

Quan permets que un individu s’expressi respectant-se a si mateix (allò que sent, des d’on ho sent, com ho expressa...) es genera un benestar, quan no respon al desig de ningú, sinó a allò que dona resposta a les seves necessitats i interessos, permet fluir al seu jo, deixant créixer una identitat genuïna en equilibri amb un mateix i amb el seu entorn. Deixant ser, permetrem una bona autoestima.

Tal com ens diu Loris Malaguzzi creiem amb la idea d’infant capaç, que amb els seus 100 llenguatges ens expressa qui és i amb aquesta trobada proposem guiar una mirada d’adult que acompanya i sap llegir aquests esqueixos expressius a través de la creativitat.

 

Aquesta activitat s'emmarca en el projecte "L' Espai Gatassa et cuida" i és gratuïta, però cal reservar la plaça presencialment a l'Espai Gatassa, trucant al telèfon 93 702 28 32 o a l'enllaç següent:reserva la teva plaça

 

 

Info

  • Ubicació

  • Quan?
    14/04/2023 de 17:30 a 19:00
  • Categoria

    #gatassaetcuida

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari