Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

MINDFULNESS

CAMINADA A SANT MARTÍ XIC (OSONA)

El proper dia 14 de maig us proposem una sortida diferent: Es tracta d’una caminada “conscient”. Què vol dir? Cada part del camí compta, no només l’arribada final. L’important és gaudir i ser present durant la caminada, una actitud Mindfulness: atenció en el present; per connectar més amb la natura, amb nosaltres mateixos i amb el grup. I poder deixar el soroll mental dels pensaments quotidians, preocupacions...

Lloc de trobada: 08:30 a l'aparcament al costat de la benzinera de l'Alcampo per compartir cotxes o bé 09:30h a la BV-4608 al trencall a l'esquerra que indica Mas Serratosa.

Material necessari: roba adequada a l'activitat i al temps. Botes o sabates de trekking, motxilla amb aigua, esmorzar, dinar i un tallavents. Recomanable bastons de trekking.

Començarem con un escalfament suau i alguna dinàmica per conèixer-nos i preparar-nos psicològica i emocionalment pel camí, per la pujada..., després farem una meditació o centrament a prop de l’ermita i/o el castell sobre l’altiplà, amb les vistes hipnòtiques de la Plana de Vic.
Tot i que la excursió no es complexa i apta per a tots els públics, són 9 kilòmetres en total.

 

Obligatori tenir llicència federativa de muntanya. Qui no en disposi, li podem tramitar una de temporal per aquesta activitat (4,5€)


Preus: Socis/es: 5€. No socis/es: 10€.

Data límit d'inscripció: 12 de Maig, al whatsapp 651 497 038

Info

  • Quan?
    14/05/2023 des de 08:30
  • On?

    Osona

  • Organitzador

    UEC

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari