Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Presentació del projecte comunitari Pessics de memòria al barri de Cerdanyola

Presentació de la càpsula audiovisual "Naixement d’un barri", la primera de les 3 càpsules documentals del projecte Pessics de memòria.

El divendres 3 de febrer a les 19h a l’Espai Gatassa es porta a terme la presentació de la càpsula audiovisual Naixement d’un barri, la primera de les 3 càpsules documentals, d'entre 8 i 12 minuts, per narrar la història passada del barri de Cerdanyola des de l'any 1930 fins a l'actualitat, dins el projecte comunitari Pessics de memòria. Aquest primer treball documenta, amb testimonis del propi territori, la construcció i naixement del barri de Cerdanyola.

 

Pessics de Memòria és una proposta d’acció comunitària que neix de la col·laboració del teixit associatiu i la ciutadania activa del propi barri. El projecte vol recuperar una part de la història i la cultura del barri de Cerdanyola a través d'entrevistar i enregistrar testimonis, els quals poden explicar com van arribar al barri, el perquè, d’on venien, quins van ser els primers passos en la seva vida al barri i com s’ha transformat.

 

Info

  • Ubicació

  • Quan?
    03/02/2023 de 19:00 a 21:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari