Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Què desitges per Cerdanyola?

Lectura de desitjos per a Cerdanyola dels alumnes dels centres educatius i de la Taula d'Entitats de Cerdanyola, amb cantada de cançons.

En la proximitat de les festes nadalenques, l’acte consisteix en la lectura dels desitjos que els infants i joves van escriure dins les grulles que ja van elaborar per decorar la XIII Mostra d'Entitats de Cerdanyola, arrodonint l'acte amb una cantada de cançons per part dels mateixos participants. 

I, tancant l'acte, es penjaran grulles amb desitjos comunitaris a l’arbre de les entitats, situat al davant del Centre Cívic de Cerdanyola.

Participen:

Assoc. AJII / Assoc. Cultural Islàmica Annour / Assoc. Cultural de Cerdanyola / Assoc. cultural i recreativa casal del Barrio / Assoc. Cultural i Social Badenya / Assoc. de veïns Cerdanyola / Assoc. Guineans i Amics del Maresme / Assoc. Hidaya / Assoc. Jama Kafo / Assoc. Jimayoor / Assoc. Montse Mompart / Assoc. Murciana Virgen de las Maravillas / Assoc. Sandaga / Assoc. Tambacounda / Casa de Andalucía / Club d’Escacs Cerdanyola / Escola Camí del Cros / Escola Camí del Mig / Escola Josep Manuel Peramàs / Espai Gatassa / Espai Jove Cerdanyola / Fundació Maresme / Hermandad Nuestra Sra. del Rocio / IE Mar Mediterrània / Institut Josep Puig i Cadafalch / MAT – PES Salesians Sant Jordi.

 

Info

  • Quan?
    16/12/2022 des de 10:00
  • On?

    Plaça de l'Onze de Setembre

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari