Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Ruben Bravo presenta a l’Espai Gatassa el seu últim llibre “Lo que me contaron los gatos del camino”

És un llibre amb una selecció única d’històries que no apareixen en els llibres ni guies del Camino de Santiago, amb il·lustracions del propi autor, poemes, accessos a cançons i contes relatats en àudio – llibre

El 16 de març a les 18.30 h a l’Espai Gatassa acull la presentació del llibre «Lo que me contaron los gatos del camino» realitzat per en Ruben Bravo. També, hi haurà la inauguració de l’exposició de les seves il·lustracions, la qual es podrà visitar del 16 al 28 de març.

Aquest és un llibre amb una selecció única d’històries que no apareixen en els llibres ni guies del Camino de Santiago, amb il·lustracions del propi autor, poemes, accessos a cançons i contes relatats en àudio – llibre. “Hasta ahora todas ellas habían permanecido ocultas, custodiadas tan solo por los gatos que habitan y transitan desde los primeros tiempos estas maravillosas rutas de peregrinaje. Hoy, por fin, estos relatos llegan a tus manos gracias a que estos felinos han confiado en mí para compartir contigo estas historias llenas de sabiduría que han pasado de generación en generación hasta hoy», explica el propi autor.

Info

  • Ubicació

  • Quan?
    16/03/2023 a 18:30 fins a 28/03/2023 a 21:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari