Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

TROBADA DE BANDES A MATARÓ

Commemoració del 40è aniversari de l'Agrupació Musical del Maresme

En el marc de la commemoració del seu 40è aniversari l’Agrupació Musical del Maresme (AMM), amb la col·laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, organitza una trobada de bandes a la nostra ciutat. La banda de l’AMM, sota la direcció de Pere Bono, ha convidat per a l’esdeveniment la banda Mestre Montserrat de Vilanova dirigida per Emilio Serrano i la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) dirigida per Raul Lacilla.
 
A les 17:30 h s’iniciaran 3 cercaviles simultànies:
 
ITINERARI 1, BANDA DE CERDANYOLA DEL VALLÈS: La Rambla, la Riera, carrer d’en Palau, PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.
 
ITINERARI 2, BANDA MESTRE MONTSERRAT DE VILANOVA: Plaça de les Tereses (centre), carrer Sant Josep, la Riera, el Carreró, PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.
 
ITINERARI 3, BANDA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL DEL MARESME: carrer Muralla dels Genovesos (cantonada amb la Riera), la Riera, carrer Nou, Plaça de Santa Maria, carrer de Santa Maria, Plaça Gran, carrer d’en Palau, PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.
 
A les 18:00 h arribada de les bandes a la Plaça de l’Ajuntament. De les 18:15 h a les 18:45 h Concert de la banda Mestre Montserrat de Vilanova. De les 19:00 h a les 19:30 h Concert de la banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. De les 19:45 h a les 20:15 h Concert de la banda de l’Agrupació Musical del Maresme A les 20:30 h Interpretació conjunta de les tres bandes, de dues peces 20:50 h FINAL DE LA TROBADA

Info

  • Quan?
    25/05/2024 de 17:30 a 21:00
  • On?

    Plaça de l'Ajuntament

  • Organitzador

    Agrupació Musical del Maresme amb la col.laboració amb l'Ajuntament

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari