Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Enllaços

Projecte per reduir l’escletxa digital, propiciant l'intercanvi de coneixements, habilitats i capacitats entre les persones veïnes de Cerdanyola i millorar i augmentar l’autonomia en la utilització de les competències digitals.

El Projecte Enllaços neix de la necessitat de reduir l’escletxa digital aportant a les persones habilitats i capacitats per millorar i augmentar l’autonomia i independència en la utilització del mòbil i ordinador i així aplicar-ho a diferents àmbits de la vida quotidiana, crear espais d'aprenentatge amb l’objectiu de facilitar la pràctica i l'adquisició de nous coneixements, intercanviar sabers i experiències, debatre i reflexionar al voltant d'aquests temes de forma compartida com ara la desinformació, l’ús conscient i responsable de les TIC, apps i smartphones, xarxes socials, etc.

Una de les fites és aportar formació i acompanyament en l’ús de l’ordinador i, per tant, setmanalment des del 24 d’octubre fins al 30 de juny a l’Espai Gatassa es portaran a terme sessions específiques formatives. Aquestes són les següents:

 

 

Projecte Enllaços.jpg      Projecte Enllaços.png

 

A aquest projecte hi col·laboren l’associació Jama Kafo, Fundació Salut Mental de Catalunya, Banc del Temps de Mataró, Fundació Àmbit Prevenció i l’Ajuntament de Mataró.

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes, suggeriments i/o dubtes sobre aquells temes que voldríeu que es tractessin des del Projecte Enllaços al telèfon  93 758 22 35 o al correu electrònic següent: participacio@ajmataro.cat

 

Galeria d'Imatges