Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demanem canvi de data de la conferència institucional de divendres 18 per garantir el dret a vaga

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Demanem canvi de data de la conferència institucional de divendres 18 per garantir el dret a vaga

El grup municipal d'Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres demanem un canvi de data de la conferència institucional de divendres 18 per garantir el dret a vaga dels treballadors municipals. 

El proper 18 d'octubre hi ha convocada una vaga general a Catalunya i també hi ha prevista la conferència institucional en commemoració del 79è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys a l'Ajuntament de Mataró.

Des del grup municipal d'Esquerra republicana-Moviment d'Esquerres considerem que s'hauria de plantejar un possible canvi de data perquè si es fa la conferència institucional hi haurà varis treballadors de l'Ajuntament a qui se'ls vulnerarà el seu dret a vaga.
En un dia de vaga general convocada, només està cridat a treballar el personal que es considera "servei mínim" i no pensem que aquest sigui el cas.

Per tant doncs, preguem a l'Ajuntament de Mataró que consideri la possibilitat de traslladar la merescuda conferència (enguany dedicada a la figura de la dona de Lluís Companys) a un altre dia.